Në ceremoninë e mbylljes së FFTK të Valles Popullore Burimore, Lushnje 2014 juria e përbërë nga:
Prof. Dr. Ramazan Bogdani, Kryetar dhe me anëtarë Prof. Dr. Zana Shuteriqi Prela,  Blerina Arbana , Petro Dhimitri dhe Leonard Moni vendosi:
Çmim të I-rë

Grupi i Korçës
Çmim të II-të

Grupi i Beratit
Çmim të III-të 

Grupi i Skraparit
Valltari më i mirë

Jonel Asabello nga Grupi i Korçës
Valltarja më e mirë

Diana Qafoku nga Grupi i Skraparit
Çmimi i Karrierës 

Halim Plaku nga Grupi i Urës Vajgurore
Grupi me Kostumin më Autentik  

Grupi nga Vau i Dejës

Çmimet e FFTK të Valles Popullore Burimore, Lushnje 2014