Vazhdojnë orët e artizanatit në shkollën “Ardian Klosi”, fëmijët e angazhuar çdo ditë në mësimin e teknikave të ndryshme duke provuar modele të reja dhe
duke na surprizuar çdo ditë. Gjatë muajit mars këtij klubi ju shtua edhe një artizane vullnetare, e cila kishte ndjekur në webin tonë punimet e tyre.
“Puna me fëmijët më frymëzon, më jep energji dhe më zgjon krijimtarinë, për të punuar me ta produkte të cilat nuk më kishte shkuar mendja më parë”
u shpreh Alda Butka, vullnetarja e cila është bashkuar me këtë nismë.

IMG_8004

IMG_8006

IMG_8008

IMG_8010

IMG_8012

Një artizane vullnetare në klubin tonë të artizanatit