IMG_3637IMG_3646

“Grupi i Iso – Polifonisë” zhvillon nga një seancë rreth 60 minuta në javë. Fëmijët e angazhuar në këtë grup kanë dëshirë të mësojnë sa më shumë mbi iso – polifoninë dhe repertorin që kjo tipologji përmban.
Nxënësit janë të moshës 10-12 vjeçare dhe po përgatiten për koncertin përfundimtar të këtij programi. Mësuesja e iso- polifonisë Drita Ballo, po punom me shumë përkushtim për të mësuar nxënësit me këngën e bukur të iso – polifonisë.
Qëllimi i këtij aktiviteti është promovimi dhe popullarizimi i Iso- Polifonisë, e mbrojtur nga UNESCO si “Kryevepër e trashëgimisë gojore të njerëzimit”.
IMG_3636IMG_3644

Grupi i Iso- Polifonisë