U rimblodh sërish Klubi i Artizanëve pranë shkollës “Ardian Klosi”. IMG_3237
Nxënësit kanë filluar të përvetësojnë teknikën e të thururit me shtiza dhe grep dhe janë duke hedhur
ide mbi krijimin e modeleve. IMG_3259
Ata praktikojnë gjatë orëve të rekreacionit në shkollë dhe një herë në javë me ndihmën e mësuesve dhe instruktorëve nga QKVF.IMG_3244
Ne jemi optimistë se në fund do të kemi një ekspozitë me punimet e tyre interesante. IMG_3278IMG_3273IMG_3249

Klubi i Artizanëve pranë shkollës “Ardian Klosi”