31162253_10211450999330746_1740360189023879168_n
31164104_10211450999050739_7213518343817396224_n
Ditën e hënë datë 16 prill u ngrit “Klubi i Artizanatit”, falë mbështetjes dhe bashkëpunimit të mësuesëve të shkollës “Ardian Klosi”.
Në këtë grup morën pjesë rreth 15 nxënës nga mosha 9-13 vjeç, 4 djem dhe 11 vjaza.
Me specialistë të QKVF-së, mësuesit dhe aritzanë të zonës nxënësit do të mësojnë të thurin me grep dhe me shtiza, të qendisin etj.
Grupi do të mblidhet çdo javë rreth një orë.
Entuziazmi dhe kurioziteti i shoqëroi në çdo hap të zhvillimit të orës së parë, të shpresojmë se ky entuziazëm do të vazhdojë edhe në ditët e ardhshme.
31189698_10211450999250744_7606903727127003136_nEdukimi brezave logo QKVF-01

Klubi i Artizanatit