Me rastin e festave të 7- 8 marsit grupi i Iso- Polifonisë i formuar në shkollën “17 Shkurti” në kuadër të nismës Edukimi mbi dhe përmes Kulturës,
organizoi një koncert ku u shfaqi këngë dhe valle iso – polifonike të dasmë Gjirokastrite.
vlcsnap-2018-03-07-11h59m14s655vlcsnap-2018-03-07-12h00m54s701
Grupi i përbërë nga nëntë nxënës nga mosha 13- 15 vjeç kanë arritur të mësojnë këto këngë brenda një kohe shumë të shkurtër falë dashurisë për trashëgiminë tonë kulturore dhe punës me specialistët e qendrës. vlcsnap-2018-03-07-12h04m58s561
Në festime u përfshinë edhe nxënësit e tjerë të shkollës duke e kthyer këtë koncert në një festë të Iso – Polifonisë.

Grupi i Iso – Polifonisë koncert me rastin e 7- 8 marsit