QKVF vazhdon të angazhohet në projektin “Edukimi mbi dhe përmes Kulturës”. IMG_1144Aktiviteti që u organizua ditën e enjte në datë 15.02. 2018 në ambjentet e

shkollës “Gjon Buzuku”, Tiranë nxorri në pah talentin dhe dëshirën e madhe të fëmijëve për të mësuar mbi elementë të ndryshëm të Trashëgimisë tonë Kulturore Jomateriale, IMG_1139

Drejtoresha e QKVF, Znj. Rezearta Kokonozi sëbashku me muzikologun Z. Sajmir Skënduli u angazhuan në prezantimin me veglat popullore muzikore, tradicionale shqiptare IMG_1132

dhe fëmijët u përfshinë në ngjyrosjen e tyre duke krijuar dhe fantazuar mes ngjyrave dhe formave. IMG_1069

Ngjyrosje e veglave popullore në shkollën “Gjon Buzuku”