Sot QKVF prezantoi “Vallet Popullore Shqiptare” me nxënësit e shkollës “Androkli Kostallari”. Prezantimi është pjesë e programti “Edukimi mbi dhe përmes Kulturës”.

Nëpërmjet një prezantimi Power Poing nxënësit e u njohën me Vallet Popullore Shqiptare, si pjesë e Trashëgimisë Kulturore Jomateriale. llojet dhe emërtimin e tyre.IMG_0796IMG_0789IMG_0797

Prezantimi u shoqërua me ilustrim video. Ky prezantim u ndoq nga 25 nxënës, përveçse ju bëri përshtypje shprehën dëshirën për të mësuar vallet popullore Shqiptare.

“Vallet Popullore Shqiptare”